Logo

7177070_1_7.jpgOm Ilag Snekkeri AS

Firmaet ble startet i 1993, eier er Kjell Langbrumoen.
Bedriften har to ansatte, begge med fagbrev. Tilsammen har de 40 års erfaring fra bransjen.

Vi jobber med å være miljøbevisste, og å alltid gjøre vårt beste for kunden!


Om våre produkter:

Gode materialer, fagkunnskap og erfaring er hemmeligheten.

Materialer til våre dører og vinduer velges med største omhu og tilpasses hvert enkelt spesielle behov. Furu, gran og eik er de materialer som vi hovedsakelig arbeider med. Disse materialene, sammen med vår fagkunnskap og lange erfaring, er din garanti for at de vinduer og dører som til sist monteres i din eiendom, villa eller fritidshus, er i overenstemmelse med forventingene. Det er dette sammen med en følelse for tradisjon og for det som ligger i tiden, som vil vise seg å være verdifulle i kanskje flere generasjoner og spre glede og tilfredshet for både familie og venner. Innredninger blir produsert i furu, bjørk, svartor, kirsebær og lignende. Kan også fåes produset i MDF og malt i ønsket farge.


Skreddersøm eller standard.

Ønsker og behov styrer alltid valget av dører og vinduer. Derfor kan en enkel dør eller et ukomplisert vindu mange ganger være et bedre valg enn de spesiallagede. På en annen side kan skreddersydde dører og vinduer ofte være et nødvendig valg.
Det er hele tiden arkitektur og miljø som er med på å bestemme valget. Et gammelt tradisjonsrikt bomiljø, kan gjøres "moderne" med valg av dører og vinduer i gammel stil. Nybygg får en personlig og smakfull stil ved valg av riktig tilpassede dører og vinduer og med et smakfullt fargevalg. Ditt valg gjenspeiler en del av din personlighet.

1.jpg
Garasjeporter hører også til husets ekteriør og bør, som her, tilpasses husets stil.
2.jpg
Dører i standardutførelse. Kan lakkeres eller males, alt etter ønske og krav til utseende.
3.jpg
Et smakfullt dørvalg til et tradisjonsrikt miljø, her med blå innramming..... eller med grønn innramming.

Kontakt oss i dag for mer informasjon!